IMAGE:

Restaurace v Nepomuku

logo

ŠVEJK RESTAURANT "U Zeleného stromu" Nepomuk

foto

Naše restaurace U Zeleného stromu v Nepomuku je pilotním projektem největšího českého franchisingového konceptu Švejk Restaurant. Restaurace je zameřena na tradiční českou kuchyni s použitím domácích surovin z vlastní ekologické farmy. Jsme restaurací nesoucí pečeť Czech Specials.

  • RESTAURACE
    RESTAURACE
  • ŠŤAVNATÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA  pečená s kmínem a cibulí, dušené křimické zelí zahuštěné bramborem, smažená cibulka a bramborový knedlík
    ŠŤAVNATÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA pečená s kmínem a cibulí, dušené křimické zelí zahuštěné bramborem, smažená cibulka a bramborový knedlík
  • ČOKOLÁDOVÝ FONDANT  se šlehačkou a lesním ovocem
    ČOKOLÁDOVÝ FONDANT se šlehačkou a lesním ovocem
  • TERASA
    TERASA
  • SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ PODLE PANÍ MÜLLEROVÉ
    SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ PODLE PANÍ MÜLLEROVÉ

Restaurace, letní zahrádka, sál


Restaurace je rozdělena na klasickou švejkovskou restauraci s výčepem o kapacitě 50 míst, Haškův salonek s kapacitou 30 míst, secesní kavárnu s kapacitou 50 míst a letní zahrádku s kapacitou 70 míst.

Součástí areálu je reprezentativní společenský sál jako stvořený pro svatby, plesy či jiné kulturní akce včetně školení nebo firemní akcí.

Novinky


Výběr neobsahuje žádné články.

Denní Menu


IMAGE:
více

 

 

Secesní kavárna


IMAGE:

Nekuřácká místnost, nesoucí se v době secese, stejně jako celý hotel je chloubou našeho hotelu. Interiéry kavárny jsou reprezentativní a ideální pro svatební hostinu a společenské akce.

Menu


IMAGE:
více

 

 

Haškův Salonek


IMAGE:

Ideální prostor pro menší společenské akce do 40 osob. Prostor je pojmenován po Jaroslavu Haškovi a  na počest jeho památce, tento salonek křtil jeho vnuk Richard Hašek.

Catering


IMAGE:
více

 

 

Letní zahrádka


IMAGE:

V letních měsících vás rádi obsloužíme na naší zahrádce s výhledem na Nepomucké okolí a místní památky. V době letní sezony zde pravidelně grilujeme.


Gastronomie


Moderní česká kuchyně spojená s kulinářskými a gastronomickými seriály jsou specifikem naší restaurace. Gastronomie je založena na kombinaci klasických českých pokrmů v moderním pojetí a moderní technologií. Kvalitní suroviny jsou základem pro naše vaření, proto dodáváme hovězí maso v BIO kvalitě z naší farmy v Železném Újezdě, kde na pastvinách v brdských kopcích chováme plemeno Angus, Galloway a Highland, které dodáváme do restaurací.

Restaurace jsou průkopníkem projektu Czech specials, značky kvality české kuchyně. V Rámci čehož se dostali mezi tři nejlepší restaurace v ČR se zaměřením na českou kuchyni. Pravidelně pořádáme gastronomické akce ze seriálu „ Chuti Monarchie“ jako např. Slavnosti volů, Rozmary z brambor, Polní kuchyně, Zvěřina, Šumavská kuchyně, Slovenská kuchyně, Horní a dolní Uhry, Kuchyně Moravy a Slezska, Havelské posvícení, Jarní nostalgie, Vánoce na Vídeňském dvoře, Zabijačka atd.

foto

Naše maso a farmářské produkty


Hovězí maso je do restaurace dodáváno z naší soukromé farmy v Železném Újezdě, kde chováme masné plemeno typu Angus, Galloway a Highland. Maso z mladých volků se zde nechává vyzrát v kombinaci suchého a mokrého zrání a to od 14-21 dní. Pravidelně se v naší restauraci koná gastronomická akce „Slavnosti volů“ Tato akce nabízí strávníkům ochutnat nejrůznější partie hovězího masa.

Nově jsme začali vyrábět farmářské produkty nejen rostlinné ale i živočišné výroby, které jsou v prodeji a našich provozovnách. Vyrábíme ovocné džemy z českých jahod, borůvek, meruněk, třešní, domácí okurky, demi glace. Sezónně pak zabijačkové produkty a domácí uzeniny a sýry.

IMAGE: